Het kopen van babykleding is voor veel ouders een van de leukste onderdelen van de voorbereiding op de komst van een kleintje. Er zijn tal van winkels en merken die schattige en comfortabele kleding aanbieden voor pasgeborenen en peuters. Een betaalmethode die steeds populairder wordt, is het achteraf betalen van aankopen. In dit artikel bespreken we de voordelen van babykleding achteraf betalen en hoe je dit kunt doen bij populaire winkels zoals Babypark, Van Asten Babysuperstore en Noppies.

Voordelen van babykleding achteraf betalen:

Gemak: Achteraf betalen maakt het winkelen voor babykleding nog gemakkelijker. Je kunt de kleding eerst ontvangen en bekijken voordat je betaalt, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop.

Flexibiliteit: Deze betaalmethode biedt financiële flexibiliteit, omdat je de betaling kunt uitstellen tot een later moment, bijvoorbeeld wanneer je salaris binnenkomt.

Veiligheid: Achteraf betalen vermindert het risico op online fraude, aangezien je je betaalgegevens niet vooraf hoeft te verstrekken.

Achteraf betalen bij Babypark


Babypark is een grote winkelketen met een uitgebreid assortiment aan babykleding, meubels en accessoires. Bij Babypark kun je achteraf betalen met Klarna. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om te betalen. Om gebruik te maken van deze betaalmethode, kies je bij het afrekenen voor Klarna als betaaloptie. Je ontvangt vervolgens per e-mail een factuur van Klarna, die je binnen de gestelde termijn kunt voldoen.

Achteraf betalen bij Van Asten Babysuperstore


Van Asten Babysuperstore is een bekende babywinkel met een groot assortiment babykleding en -artikelen. Bij Van Asten kun je achteraf betalen met AfterPay. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Tijdens het afrekenen selecteer je AfterPay als betaalmethode, waarna je een digitale acceptgiro van AfterPay ontvangt per e-mail. Je kunt de betaling voldoen binnen de gestelde termijn.

Achteraf betalen bij Noppies

Noppies is een populair merk dat gespecialiseerd is in zwangerschaps-, baby- en kinderkleding. Bij Noppies kun je ook achteraf betalen met Klarna. Net als bij Babypark heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Kies bij het afrekenen voor Klarna als betaaloptie en volg de instructies in de e-mail die je van Klarna ontvangt om je betaling te voldoen.


Klarna Babykleding

Klarna is een populaire betaalmethode waarmee je achteraf kunt betalen voor je aankopen, waaronder babykleding. Veel bekende babykledingwinkels en -merken, zoals Babypark en Noppies, maken gebruik van Klarna om hun klanten deze betaalmogelijkheid te bieden. Klarna werkt samen met diverse winkels en merken, zowel grote als kleine, zodat je een ruime keuze hebt aan babykleding die je achteraf kunt betalen. Om gebruik te maken van Klarna, selecteer je eenvoudigweg deze optie bij het afrekenen en ontvang je per e-mail een factuur. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Riverty Babykleding

Riverty Babykleding is een opkomend merk dat zich richt op het ontwerpen van stijlvolle en duurzame babykleding. Het merk is vooral bekend om zijn biologisch katoenen babykleding, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en met aandacht voor detail. Riverty Babykleding biedt ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Zoals eerder vermeld, kies je bij het afrekenen voor Klarna als betaalmethode, waarna je een factuur ontvangt per e-mail die je binnen 14 dagen dient te voldoen.

Achteraf betalen van babykleding biedt gemak, flexibiliteit en veiligheid voor ouders die op zoek zijn naar de perfecte outfit voor hun kleintje. Of je nu winkelt bij Babypark, Van Asten Babysuperstore, Noppies, Klarna of Riverty winkels, deze betaalmethode stelt je in staat om eerst de producten te ontvangen en te beoordelen voordat je daadwerkelijk betaalt. Zo ben je altijd verzekerd van een tevreden aankoop.